Translator

Sunday, June 2, 2013

Yanlışa Direnmek Haktır

    Türkiye'de İstanbul'da Takim Gezi Parkı'ndaki ağaçların AVM yapılacağı yüzünden kesilmeye kalkılması  ve insanların bunu protesto etmeye kalmasıyla başlayan süreç faklı bir noktaya geldi.
    Birçok sebep var en önemlileri polisin masum bir protestoya çok sert müdahale etmesi ve yapılan açıklamaların sonucunda insanların dayanamamalarının sonucu vuku bulmuştur.Gücü elinde bulunduran Haklı değildir. İster azınlık ister tekil olsun haksızlığa hakkı yendiği düşüne herkes hak arama özgürlüğü vardır. Medyanın olayları yansıtmaması, internetin kesilmesi insanların olanları bitenleri net görememesi araya sızan insanların malına zarar veren provokatörler ekmeğe yağ sürmüşlerdir. Halbuki olaylar yansıtılsa hiç buralara gelmeyecek.
     İnsanların haksızlık karşısında birlik olması güzel. En güzel örnek birbirini yiyen büyük takımların taraftarları.Halbuki stad salan meydan ayırmaksızın herde böyle olsa maçlar şenlik havasında geçer. Birde tabi,ki sokağın parkların bekçileri gerçek sahipleri sokak hayvanları ve kuşları. Göstericiler kadar onlarda çok mağdur oldu ve öldüler.
     Umarım her şey yoluna girer ve hak ve yanlış olduğunu iddia ettiği konularda gösteri yapanlara sert müdahale edilmez.

No comments:

Diğer Yazılarım/My Other Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...