Translator

Tuesday, November 1, 2011

Azmettiricilik Hakkında Bir Hikaye(Vicdan)

       Ülkenin birinde Padişah, devlet yönetimindeki taht kavgaları önlemek amacıyla kardeşlerini öldürtüyormuş.Olay bitince padişah, bu CİNAYETİN kefareti olarak katili, annelerine teslim ediyor, o da padişahın gözü önünde katilin karnını yarıyor ve kendi elleriyle intikam alıyor.
     Olayın özü şu. Kendileri hiç de iyi olmayanlar, gerçekleştirdikleri kötü eylemlerden, gerekli olanı sağladıktan sonra, içleri gayet rahat, işe biraz,İYİLİK, DÜRÜSTLÜK karıştırmaktan hoşlanırlar. Bir karşılık veriyor,vicdanlarını temizliyorlarmış gibi. Üstelik bu korkunç kötülüklere alet ettikleri kimseler kendilerini suçluyorlarmış gibi geliyor onlara. Onların yok olmasını isterler ki YÜZ KARASI İŞLERİN DELİLİ, TANIKLIĞI,  SİLİNSİN GİTSİN.( ALINTI )
    Yani işin daha özü insanlar kötülük yaptığını bildiği insanın yüzünü görmek sesini duymak istemez.  Bazı insanlar borçlu olduğunu sevemez. Şunu hep başkalarına atarlar.(Ör: ben yapmadım. avukat yaptı)Bir de kendisine dokunmayacak ama insanlara büyük gelecek iyilik yapı yaptığı pisliği örtmek ve halkın gözünde kahraman(sahte) olmak. İyi de ALLAH görmüyor mu? Kendisi rahat yaşatacak ama öldükten sonra aldığı AH'larla çocuklarının nasıl yaşayacağını bilememek.

No comments:

Diğer Yazılarım/My Other Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...