Translator

Sunday, March 23, 2014

Oy Ver!!!

     Niyahet bir kaç saat engellemeden sonra Twitter'a girdim. Gerçekten çok sıkıntılıymış, Twitter'a girememek ve gerçekten gerekliymiş Sosyal Medya.Bu yüzden twitter yanında diğer sosyal medya araçlarınında ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Çünkü iletişim sürekliği çok önemli.
     Son yaşanan sokak olaylarından sonra her zamanki gibi hastaglar oluştu ve bunlardan bir tanesi "oyuna gelme sokağa çıkma" idi. Peki 8 tane insanımız ölünce bunları yazanların aklı başına mı geldi? Bazı Twittercıların "uyanın uymayın  demesi sonra sokağa çıkma evine git oyuna gelme" demesi ne kadar tutarsızlık!
    Şimdi ve esas konumuzun hastag'i #oyver! Ara ara da televizyonda santaçılardan oluşan reklam yayınlanıyor. Lütfen #oyver. Bunun yanı sıra iktidar partisine karşı, güçlü olunan yerlerde güçlü olan muhalefet partisnin kazanması.Peki bu  ne kadar sonuç verir? Bence hiç tutarlı değil. Bazı halk kitleleri ne kadar istekli olsa da ve bu konuda fikir beyan etsede partilerin bu konuda istekli olmadığı düşünüyorum Onları destekleyen kemikleşmiş kitleninde istekli olmadığını düşünüyorum.Hepsinin hesabı farklı. Hepsinin geçmişten gelen kapanmamış hesapları var.Bazı muhalefet kanadı yayın organlarına baktığımızda, küçük ama güçlü muhalefet organlarına yer vermiyorlar. Bu onların gelin büyük muhalefette birleşelim mesajıdır. Aslında kimin daha iyi olduğu değildir.
      Şu demektir ki herkes yine istediğine oy verecektir. Herkes kendi hesabını güdecektir.Ve 30 Mart gece herşeyin nasıl devam edeceği görülecektir.

No comments:

Diğer Yazılarım/My Other Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...