Translator

Monday, August 14, 2017

Evren Konakçı Haber Tekzip

EVREN KONAKÇI olarak Hürriyet Ege Gazetesi 15.01.2010 tarihli  miras davası mutsuz davası bitti, Bahri karataş habere  kısmen TEKZİP. Bu haberi yapan muhabir ile hiçbir görüşme yapılmamıştır.Hiç bir şeklide karşılaşılmamıştır.
    İlk önce miras davası mutsuz bitmedi. Haksız Bitti. Mutluluğumuzu sorgulayacak  hakka sahip değildir, muhabir kişi.
   Ali Osman Konakçı'nın asla bir şirketi olmamıştır.Olmayan şirkete Kayyum atanamaz.YALANDIR.
  Ayrıca açılan dava nedeniyle vasiyet yerine getirilememiştir ibaresini KINIYORUZ.DAVA AÇMA,İNSANİ VE ANAYASAL HAKTIR. ÇÜNKÜ O VASİYETTE BİZİM MAHRUM OLMAMIZA SEBEP ONUR VE HAYSİYETİ ZEDELEYEN, YAPMADIĞIMIZ VE BABAMIZIN KENDİ İRADESİYLE YAZDIĞINA İNANMADIĞIMIZ SUÇLAMALAR VARDI. ÖRNEK BABALARINI KAÇIRMA POLİS OLAYI. BÖYLE BİR ŞEY YOKTUR.ÇÜNKÜ BELGESİ YOK.
     Ali Osman Konakçı 'nın vasiyeti bile 3. şahıslar tarafından kısmen çoğunluğu ve en önemlileri yerine getirilmemiştir.
    Gaziantepli iş adamı abdülkadir konukoğlu adlı şahsın "iş hayatı boyunca kendisine destek olan" ibaresi YALANDIR.Şahsıların babası gelip bizimle çalışmak istemiştir.Şahsın babasıyla  başlayan ticaret ilişkisi normal ticaret hayatında olan iş ilişkisidir.Fatura karşılığı ticaret yapılmıştır. Sanki, onların şubesi ya da onların sayesinde ayakta durma anlamına gelen bu cümleyi KINIYORUZ. Ali Osman Konakçı patron çocuğu değil, EŞİYLE BİRLİKTE ÇALIŞAN PATRONDU.1977 yılında EŞLER birlikte çalışmaya başlarken bu şahıslar yoktu.
      Dahası babam Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesin'de ölmemiştir. Ayrıca Lenf kanserinden değil, ileri derece baş-boyun kanseri olan Nazofrenks, ağır karaciğer kanseri  ve kemik kanserinden Özel bir hastanede vefat etmiştir.
    Bahri karataş 'ın  insanların gerçekleri bilme hakkı olduğunu diğer taraftan hangi gerekçe ile anlamadığımız  şekilde haber yapmasını çözemedik.
                                                               KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.
                                                                               EVREN KONAKÇI

No comments:

Diğer Yazılarım/My Other Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...