Translator

Saturday, April 28, 2012

T.C. Cumhurbaşkanlığı 48. Bisikilet Turu İzmir The President of the Republic of Turkey 48th Bicycle Tour stage İzmir

   Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı 48. Bisikilet Turu bugün Kuşadası İzmir etabı koşuldu. Harika görüntülerdi. Çok iyi bir organizasyon yapılmış. Fakat maalesef insanlarımızın ilgisizliği vardı. Çok ilgi olması lazım. Bu tür yarışlar ülkemiz için ve insanlarımızın spora olan ilgisini arttırmak için çok yararlı. Ayrıca uluslararası platformda gösterilen görüntüler (bu görüntüler uluslararası televizyon kanalı tarafında tarafsız  çekiliyor) harika görüntüler.
    Umarım tür organizasyonlar çoğalır. Dahası, ülkemiz insanlarını ilgisi bu tür yarışlara bilinçli şekilde artar.


    Today, The President of the Republic of Turkey 48th, had Bicycle Tour stage. There were great photographed. Race from İzmir to Kuşadası and made a very good organization. But unfortunately, people were apathetic however should be very interested. This kind of interest in sport competitions for our country and our people is very useful to increase. In addition, the images shown to the international arena (neutral side of these images drawn international television channels), great images.
     I hope you such organizations are multiply. Moreover, also I hope our people's interest increase of this kind of race  day by day.

No comments:

Diğer Yazılarım/My Other Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...