Translator

Tuesday, March 27, 2012

Değişik Şarap:)) Way-Out Wine:))

      Herkes şöyle Şarap böyle Şarap diye mükemmel Şaraplar içer ve bunları diğer insanlarla paylaşır. Bende size aslında çok bilinen fakat ağıza alınmayan bir Şarabı hatırlatmak istedim. Köpeköldüren:)) 
      Bu Şarap Marmara ve Ege Bölgelerinde çok bilinir. Avrupa'nın bazı ülkelerinde de bilinir. Ucuz ve ama alkol etkisi yüksek. Bu Şarapların bir özelliğide, şişe Mantarlarının Plastik olmasıdır.
Closed the brand
      Bu Şarapların içicileri, kaliteli Şaraplara parası yetmeyenlerdir.Diğer taraftan parası olanlarda bu şarapları içmiş olabilir.Çünkü Hayat Sokaklardaysa, Yaşamak Lazım.
      Anyone want to drink great wines and to share them with others. Wine is actually a well-known for you but I want to remind the mouth are not taken. Köpeköldüren:)) Dogkiller:))
      It is well-known wine regions of Marmara and Aegean. Also known in some other countries of Europe. Cheap but high influence of a alcohol. Another feature of them, bottles of wine has plastic fungi.
    This Wine of drinkers who has not enough money to buy fine wines. On the other hand who has enough money might have drank the "Dogkiller Wine". Because if the Life is on the Streets, need to Live
 
    

No comments:

Diğer Yazılarım/My Other Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...