Translator

Friday, December 28, 2012

Yeni Yıl Mesajı / New Year Message

   Bir yılı daha geride bıraktık.Bana hep sanki yılın ortasında yeni yılı giriyormuşuz gibi geliyor.Çünkü 6 ay sonra yaz sezonu geliyor ve çoğunluk tatile girdiği için sanki yıl bitiyormuş gibi oluyor.Tabi ki Kuzeyyarımküre'de yaşayanlar için.
   Neyse yeni bir yıl geliyor ve yıllar adım adım geçiyor.Okuyucularımın, arkadaşlarımın, herkesin yeni yılını kutlar ve yeni yılda mutluluklar dilerim.
    Left a year behind us. As if for me, we enter new year  in the middle of year. Because 6 months later we enter the summer season an the majority of the people goes to holiday and it means the year comes end.Especially who lives at the Northern Hemisphere
    Anyway a new year's coming and the years're passing step by step. I celebrate all my readers's, friends's and everyone's and wish happiness.

Tuesday, December 25, 2012

Araba Motor Kaportasına Vurun!

   Sevgili blogdaşlarım ve twitdaşlarım. Biliyorsunuz soğuklar başladı. Arada havalar ılık olsa da yinede soğuktan bazı kedilerin, sıcak araba motoruna girip, orada uyuya kalıyorlar. Sabah arabalar çalışınca, içinde can veriyorlar yada yaşadıkları çevreden uzaklaşıp arabanın durduğu yerde motordan çıkıp kayboluyorlar.    
    Lütfen sabah arabanıza binmeden ya da çevrenizde arabası olanlara bu Kaportaya Vurun Mesajını iletin. Kediler motorda sıkışıp kalmasın. Hepinize sevgiler.

Sunday, December 16, 2012

Bilkent Üniversitesi Turizm Uluslararası Mutfak Dersi Bilkent UniversityTourism International Cuisine

Ne zamandır yayınlamak istiyordum. Bilkent Üniversitesinde Turizm bölümünde okurken  mutfak dersini videoya almıştım. Herhalde o günden bugüne çekilmiş en iyi mutfak dersi görüntüleri. Kısmet bugüneymiş. Bir mutfak dersi nasıl oluyor herkesle  paylaşmak istedim.Birde seyredemeyen sınıf arkadaşlarım için yayınlıyorum.Seyrettiğiniz bölüm videonun 2. bölümü.(Part 2)Bu videoda olan herkese selamlar.İyi seyirler.

Bilkent Üniversitesi Turizm Uluslararası Mutfak Dersi Bilkent University Tourism International Cuisine

Ne zamandır yayınlamak istiyordum. Bilkent Üniversitesinde Turizm bölümünde okurken  mutfak dersini videoya almıştım. Herhalde o günden bugüne çekilmiş en iyi mutfak dersi görüntüleri.Sene 2002 Aralık. Kısmet bugüneymiş. Bir mutfak dersi nasıl oluyor herkesle  paylaşmak istedim.Birde seyredemeyen sınıf arkadaşlarım için yayınlıyorum.Seyrettiğiniz bölüm videonun 1. bölümü.(Part 1 December 2002) Bu videoda olan herkese selamlar.İyi seyirler.

Diğer Yazılarım/My Other Articles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...